Totalrenovering

Totalrenovering

Karlkvist Tømrer & Snedker ApS

Ring til os i dag, så vi kan høre om dit byggeprojekt

Skal det gamle hus være lækkert igen?

Et gammelt hus kan have sine særheder, som ikke lige passer dig og dine behov. Måske skal fordelingen af rum være anderledes, så køkkenet flyttes og bliver til et stort, dejligt køkkenalrum i forbindelse med stuen. Måske skal hele førstesalen bygges om, så det passer til dine ønsker. Alt kan sådan set lade sig gøre – og her kommer en totalrenovering og Karlkvist Tømrer & Snedker ind i billedet.

Vi har totalrenoveret mange ældre huse gennem tiden, og vi er sikre på, vi også kan renovere dit. Lad os høre om dine byggeplaner, så vi kan hjælpe dig godt i mål.

Vælg en håndværker, du kan stole på

For os er tillid og gennemsigtighed vigtigt. Vi bryder os ikke om, at der står ting med småt, eller at du ikke helt ved, hvad det er, vi laver. Når vi giver os i kast med en totalrenovering af din bolig, sørger vi for at have dig med i hele processen. Vi fortæller altid åbent og ærligt, hvad vi laver, og hvad det koster. Du ved altså, hvad dine penge går til – sådan skal det være, og det går vi ikke på kompromis med!

Skal huset totalrenoveres, og mangler du dygtige håndværkere, du kan stole på? Så er det Karlkvist Tømrer & Snedker, du skal have fat i.