Nybyg & tilbygning

Karlkvist Tømrer & Snedker ApS

Ring til os i dag, så vi kan høre om dit byggeprojekt

Mangler du plads?

Står du og mangler plads i boligen, eller ønsker du dig bare et dejligt rum til at udfolde dig og lave hobbyprojekter? Uanset hvad årsagen til tilbygningen er, kan vi hos Karlkvist Tømrer & Snedker hjælpe dig i mål med opgaven. Med mange års erfaring har vi allerede lavet det meste – skal vi også lave kvalitetshåndværk?

Tilbyg, sammenbygning eller ekstra vinkel på huset

På både sommerhuse og boliger kan en tilbygning gøre underværker. Måske skal der være en bedre sammenhæng i huset, hvor en tilbygning eller sammenbygning kan være en rigtig god idé. Med ekstra plads og vinkler på boligen eller sommerhuset kan der blive plads til alle og mere til.

Få bygget nyt

Mange drømmer om at bygge sit eget hus, så det passer perfekt til behov og ønsker. Det er der ikke noget at sige til – hvem vil ikke gerne have noget, der er helt deres eget? Vi hjælper dig gerne i mål og kan stå for totalentreprise af nybyg, så dine drømme kan blive til virkelighed.

Kontakt os i dag, så vi kan se på dine planer for tilbygning eller nybyg sammen. Vi hjælper dig med at finde de bedste muligheder og løsninger.