Døre & Vinduer

Karlkvist Tømrer & Snedker ApS

Ring til os i dag, så vi kan høre om dit byggeprojekt

Giv de gamle vinduer og døre nyt liv

Alle vinduer og døre er udsat for slid efter mange år i tro tjeneste. De åbnes og lukkes mange gange om dagen, og det danske vejr gør, at de skal kunne holde til meget. Derfor skal de også vedligeholdes og renoveres. Hos Karlkvist Tømrer & Snedker renoverer vi og udskifter gamle døre og vinduer for både private og erhverv og boligforeninger.

Ønsker du at beholde de gamle vinduer eller døre, sørger vi for at slibe, høvle og kitte om, så det gamle, fine udtryk bibeholdes, samtidig med at de holder til mange gode år endnu.

Vi kommer gerne ud og ser på dine gamle vinduer og døre, før vi kommer med et tilbud. På den måde kan vi bedre rådgive dig og være præcise, så du altid ved, hvad der skal ske.

Udskiftning af døre og vinduer

Nogle gange kan det ikke betale sig at renovere de gamle og slidte døre og vinduer, og så må der en udskiftning til. Det kan være en rigtig god idé at skifte de gamle døre og vinduer, for du får et bedre indeklima og sparer på varmeregningen.

Vi udskifter både i træ og aluminium, og så rådgiver vi dig gerne i forhold til valg af materiale – hos os er du altid velkommen!